El proper dia 15 d’abril a les 19:30 hores Jurisa SL organitza una Conferència al Teatre Municipal La Llanterna de Móra d’Ebre i que anirà a càrrec del Sr. Xavier Sala-i-Martín.

Catedràtic de la Universitat de Columbia a Nova York, en Xavier Sala-i-Martín és, a més, un habitual de tertúlies econòmiques a ràdio i televisió i reconegut columnista i col·laborador a diferents mitjans de comunicació catalans. Va ésser directiu del F.C. Barcelona durant el període comprés entre els anys 2.004 a 2.010.

Sota el títol ECONOMIA EN COLORS ha presentat recentment un programa de 8 episodis a TV3 i publicat un llibre d’èxit traduït a diferents idiomes.

La conferència, “CAPITAL HUMÀ AL MÓN DELS ROBOTS”, de marcat tarannà econòmic i d’actualitat i, aplicable tant a l’àmbit personal com professional i d’empresa, oferirà una visió de com fer que les empreses i els països estiguin més capacitats per afrontar el futur a base de ser innovadors.

L’assistència a l’esdeveniment és totalment gratuïta, tot i que, per tal d’evitar l’excés d’aforament, els assistents hauran de passar abans per les oficines de Jurisa (C/ Bonaire, 54 -43740- Móra d’Ebre) a recollir les invitacions. SENSE INVITACIÓ NO ES PODRÀ ACCEDIR A LA CONFERÈNCIA.

Tanmateix, es destinarà una FILA 0 per aquells qui desitgin fer donacions les quals es destinaran a l’associació JERONI DE MORAGAS de Móra d’Ebre.