Tenim el plaer d’informar-los de la Conferència que Jurisa SL, en col·laboració amb l’Ajuntament de Móra d’Ebre, organitzarà el proper dia 18 de novembre a les 19:30 hores al Teatre Municipal La Llanterna de Móra d’Ebre i que anirà a càrrec de SOR LUCIA CARAM.

Habitual de tertúlies i programes d’informació i opinió de radio i televisió (CCRTV), Sor Lucia Caram és coneguda pel seu posicionament i compromís vers la defensa de la justícia social. És una ferma defensora de la idea de construir un món més just, fratern i solidari.

Persona polifacètica, actualment presenta amb força èxit un programa de receptes de cuina a “Canal cocina”.

Ha publicat diferents llibres, entre els quals hi destaquen: “A Dios rogando”, “Estimar la vida i compartir-la” i “Sor Lucia se confiesa”.

Sota el nom “SOLIDARITAT I COMPROMÍS”, la conferència tractarà temes d’actualitat com ara l’economia, la justícia social,… etc…  extrapolables tant a l’àmbit personal com professional i d’empresa. Oferirà una visió molt particular del món que ens ha tocat viure.

L’assistència a l’esdeveniment és totalment gratuïta, tot i que, per tal d’evitar l’excés d’aforament, els assistents hauran de passar abans per les oficines de Jurisa (C/ Bonaire, 54 -43740- Móra d’Ebre) a recollir les entrades (amb un màxim de 2 entrades per persona). SENSE ENTRADA NO ES PODRÀ ACCEDIR A LA CONFERÈNCIA.

Tanmateix, es reservarà una FILA 0 per aquells qui desitgin realitzar donacions, les quals es destinaran a l’associació JERONI DE MORAGAS de Móra d’Ebre.