Tenim el plaer d’informar-los de la Conferència que Jurisa SL, conjuntament amb l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), organitzarà el proper dia 28 d’abril a les 19:30 hores al Teatre Municipal La Llanterna de Móra d’Ebre i que anirà a càrrec del Sr. MARC VIDAL.

A més de divulgador econòmic en diversos programes de TVE com ara “Tips”, “Economía de bolsillo ” o “Economía de futuro“, en Marc Vidal és consultor en transformació i estratègia digital, analista, inversor tecnològic, expert professor en escoles de negoci, experimentat comunicador en diferents formats amb àmplia experiència en tot tipus de conferències, col·laborador en diferents mitjans, escriptor de títols com “Contra la cultura del subsidio” o “Una hormiga en París” entre d’altres i blogger de reconegut prestigi internacional. Des del seu blog indaga i analitza de quina manera les tendències socioeconòmiques i tecnològiques del futur determinaran els nous escenaris socials i de mercat.

Ha fundat i inverteix en un bon grapat de stratups. És advisor de grans companyies i institucions.

La seva vocació és la d’ajudar a empreses i institucions a realitzar canvis tecnològics que les permeti explorar les oportunitats que ofereix aquest complex marc digital.

És expert en estratègia en xarxes i en localitzar els avantatges i desafiaments que la transformació digital està produint a les nostres empreses i institucions.

REVOLUCIÓ 4.0, notícies que arriben del futur”, esdevindrà una xerrada estimulant, innovadora i positiva, a partir de la qual s’aconsegueix establir una connexió entre el repte tecnològic i econòmic que vivim i l’oportunitat única que ens ofereix. Anàlisi del moment històric que viu la humanitat en paràmetres de creació, fabricació, distribució i venda de productes i serveis. La Quarta Revolució Industrial analitzada des d’una òptica en positiu. El món s’automatitza, l’ocupació està essent substituïda per robots, software i sistemes. Com hem d’afrontar aquest repte, aquesta oportunitat?

L’assistència a l’esdeveniment és totalment gratuïta, tot i que, per tal d’evitar l’excés d’aforament, els assistents hauran de passar abans per les oficines de Jurisa (C/ Bonaire, 54 -43740- Móra d’Ebre) a recollir les entrades (amb un màxim de 2 entrades per persona) o reservar-les a través de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre. SENSE ENTRADA NO ES PODRÀ ACCEDIR A LA CONFERÈNCIA.

Tanmateix, es reservarà una FILA 0 per aquells qui desitgin realitzar donacions, les quals es destinaran a l’associació JERONI DE MORAGAS de Móra d’Ebre.